ACV Bali Tours

Hotel Tjampuhan & Spa***

 

Hotel Tjampuhan & Spa egy legendás szálloda Ubudban már 1928 óta. Vendégházként, rengeteg híres külföldi művészt inspirált, köztük a német festőt Walter Spiest. A szálloda már a turizmus megjelenése előtt nyugodt környezetet nyújtott az idelátogató hírességeknek. Ma, ez a legendás ubudi szálloda megőrizte a hagyományos stílusú bungalókat, szobákat és Walter Spies eredeti otthonát a táj időtlen, természetes szépségével. Hotel Tjampuhan & Spa így tiszteleg Ubud művészeti öröksége és a balinéz vendégszeretet előtt.

 

Ellátás: reggeli

 

Foglalható szobatípusok:

Superior Agung szoba: mely tükrözi, a klasszikusan balinéz stílust. Az ízlésesen berendezett Superior Agung szoba saját terasszal rendelkezik, ahonnan gyönyörködhet, a terebélyes fák őshonos tájában. A szobák otthoni kényelmet biztosítanak.A Superior Agung szoba természetes anyagokkal van dekorálva, mely hangsúlyozza a őshonos anyagok használatát és egy darabot helyi balinéz művészetből. Ez egy tudatos törekvés, arra, hogy megmaradjon a szálloda a hagyományos trópusi varázsa, mely megnyugtatja az érzékeket.

Deluxe Raja szoba: a két folyó találkozásánál a Deluxe Raja szobái testesítik meg Bali elragadó báját. A szoba nagy ablakokkal és saját terasszal rendelkezik, kilátással a buja Ubud-i táj őshonos növényzetére. A kézműves fa bútorokkal és klasszikus balinéz műalkotásokkal, a Deluxe Raja szoba kényelmet nyújt Ubud szívében. Ezen a helyen feltöltődhet a gyönyörű, természetes környezet adta békével.

Walter Spies ház: a kétszintes fa bungalót, mely otthont adott a legendás német festőnek, gondosan megőrizték a régi fényében. A régmúlt korok, előkelő sármja, Ubud látványával, már régóta az inspiráció forrása. Walter Spies House épülete egy saját domboldalon helyezkedik el, kilátással a lótusz tóra, mely két kényelmes hálószobával és egy nyitott nappali terasszal rendelkezik.